Konoba Dolina u malom istarskom mjestašcu Gradinje, nedaleko bajkovitog Motovuna, idealno je mjesto za uživanje u domaćoj autohtonoj istarskoj kuhinji, netaknutoj prirodi i kao stvoreno za bijeg od svakodnevne užurbanosti, buke i stresa. Nalazi se svega kilometar od poznatog liječilišta i wellness centra Istarskih toplica, koje su dobro znane po sumporom bogatim termalnim vodama. U blizini su i poznata istarska pitoreskna mjesta Motovun, Buzet i Grožnjan, a pola sata ugodne vožnje kroz živopisna istarska sela dijeli vas od mora u Novigradu, Umagu ili Poreču.

Okruženi zelenilom u dolini rijeke Mirne možete uživati u autohtonim istarskim jelima, od kojih se posebno ističu tartufi koji rastu u okolnim šumama. Pripremaju se s mesom, jajima ili domaćom tjesteninom, kao što su fuži, njoki i ravioli. Preporučamo i maneštre, domaći pršut i sir, ali i sezonska jela, šparoge, ombolo, domaće kobasice, uz bogatu ponudu domaćih i buteljiranih vina.

U „užini Velog Jože“ možete uživati i u većim grupama, dobro uhodano vodstvo konobe organizira i fešte do 50-ero ljudi. Važno je istaknuti da ova konoba ima prilaz za osobe s invaliditetom, a mladim obiteljima na raspolaganju je i oprema za hranjenje djece. Smještajni kapaciteti dostupni su u blizini, u Istarskim toplicama ili privatnim apartmanima. Samo pazite da ne dolazite utorkom - tog je dana u tjednu, naime, konoba zatvorena. Konoba Dolina je idealno mjesto za uživanje u svim godišnjim dobima. Stoga ne čekajte ljeto jer ovdje ste dobrodošli svih 12 mjeseci u godini.

Za rezervacije nazovite na +385 (0)91 8932 847